512px-Red_Phone_Font-Awesome.svg

072 572 10 65

Gratis eerste hypotheekadviesgesprek in Heerhugowaard

Bel 072 572 10 65

Wie zijn wij?

 

Foto Rene SlooveRené Sloove is in 1982 bij Reaal Verzekeringen begonnen als adviseur voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen.

Vanaf 1986 als inspecteur, later als rayonmanager bij ASR Verzekeringen gewerkt in een leidinggevende functie totdat in 1998 de mogelijkheid zich voor deed om samen met een makelaar een bedrijf op te richten. Dit avontuur was slechts van korte duur, waardoor ik in 1999 als franchisenemer van Hypotheek Visie 10 jaar geadviseerd heb in hypotheken, verzekeringen en pensioenen en aankoopbegeleiding van woningen.

Vanaf 2009 ben ik volledig zelfstandig verder gegaan onder de naam Lorenz Financieel Advies.

Er is de laatste jaren nogal wat veranderd in de woningmarkt. Dit is ook mij niet onopgemerkt voorbij gegaan.In 2013 heb ik besloten om efficienter en daardoor goedkoper te werken vanuit huis. Met een goede automatisering en de lancering van een goede interactieve website, voorzien van de laatste technologie zal ik de bestaande -en de nieuwe klanten optimaal kunnen bedienen. Uiteraard kom ik daarvoor ook naar de klanten toe!

Online voorbereiden, de nieuwe realiteit

Een advies kost geld, dit mag duidelijk zijn. En de kosten voor het advies reken je direct af met jouw adviseur. Of het gaat om een vast bedrag, of om betalen per uur, het is jou helemaal duidelijk wat het advies kost. Dat kan best wennen zijn. Het leek immers altijd alsof een advies gratis was.

Om te kunnen besparen op de kosten, wordt het je tegenwoordig mogelijk gemaakt om je online voor te bereiden op het adviesgesprek. Wat is het idee erachter? Als de adviseur samen met jou kan bouwen aan het advies, dan heeft hij minder tijd nodig. En die tijdswinst vertaalt zich voor jou vaak in lagere advieskosten. In ieder geval bij de grote banken. Maar die zijn niet onafhankelijk. Gelukkig kan jouw onafhankelijke adviseur deze mogelijkheid ook bieden.

Hoe werkt dit? Door  Lorenz Financieel Advies wordt je, voordat je samen het gesprek hebt, in staat gesteld om thuis en online een aantal zaken te doen:

 • meer kennis vergaren over het onderwerp van de afspraak, bijvoorbeeld: hoe werkt een hypotheek? Korte en heldere video’s leggen het aan je uit.
 • alvast de belangrijkste vragen beantwoorden die tijdens het gesprek aan je worden gesteld
 • een paar zaken doorrekenen die je een antwoord geven op jouw eerste behoefte, zoals: kan ik de woning kopen?
 • de stukken verzamelen die je verder in het traject nodig hebt.

En dat thuis is een belangrijk voordeel. Je kunt zelf kiezen wanneer je aan de slag gaat met de voorbereiding. In alle rust kan je alle kennis tot je nemen en de zaken die je nodig hebt opzoeken tussen jouw papieren. Als je samen met je partner of een familielid wilt overleggen, dan staat alle informatie 24 uur per dag voor je klaar. En dit werkt!

Want klanten die dit serieus oppakken profiteren direct. Als je het onderwerp goed begrijpt dan wordt het gesprek over jouw situatie makkelijker. Je kunt meer de diepte in en hiermee voorkom je dat je iets afsluit dat je eigenlijk niet begrijpt.

Heb je daarnaast je gegevens ingevuld, dan zal jouw adviseur hier ook naar kunnen kijken. Beiden ben je dus echt klaar voor het adviesgesprek dat gaat komen.

Het is aan jouw adviseur om je inspanningen te waarderen en er eventueel een korting  op de advieskosten aan te verbinden. Online jezelf voorbereiden, komt niet in de plaats van een gesprek. Het zorgt juist voor een beter gesprek. De winst is in ieder geval dat jij beter beslagen ten ijs aan je reis gaat beginnen. En je houdt de zekerheid dat je adviseur er altijd voor je is, als je hem nodig hebt.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  lorenz huisje
  Uw hypotheek en verzekeringen in goede handen!

   

  BLG_Wonen_Sparen_Banner_728x90

  Aangesloten partners