512px-Red_Phone_Font-Awesome.svg

072 572 10 65

Gratis eerste hypotheekadviesgesprek in Heerhugowaard

Bel 072 572 10 65

Rentevaste periode bijna voorbij?

Tegenwoordig zenden alle geldverstrekkers hun klanten drie maanden voor het einde van de rente vast periode een brief waarin de nieuwe rente wordt aangeboden voor de nieuwe termijn. Dit is uiteraard HET MOMENT om te kijken of dit nieuwe aanbod concurrerend is ten opzichte van andere geldverstrekkers.

renOm te switchen naar een andere geldverstrekker zijn er weliswaar kosten mee gemoeid, doch de grootste kostenpost  (boeterente) is hierbij niet van toepassing. Dus als u wilt besparen op uw toekomstige hypotheeklasten is dit het moment om in actie te komen.

U kunt hier berekenen wat uw voordeel kan zijn. Uiteraard kunt u ook altijd bellen of mailen!

Bij een lage rente kan het bijvoorbeeld aantrekkelijk zijn om deze tegen een langere tijd vast te zetten. Als de rente hoog staat op het moment dat uw rentevaste periode afloopt is het verstandig om een korte periode af te sluiten.

Bij uw beslissing moet u zich afvragen wat de verwachting van het renteverloop is, en rekening houden met eventuele toekomstige veranderingen in uw financiële situatie, zoals bijvoorbeeld gezinsuitbreiding en werk.

Als u niet zeker bent over het renteverloop in de komende jaren, is het misschien verstandig om de hypotheek op te delen. Voor de verschillende lening delen kunt u dan variërende rentevaste periodes afsluiten en zo risico spreiden.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  lorenz huisje
  Uw hypotheek en verzekeringen in goede handen!

   

  BLG_Wonen_Sparen_Banner_728x90

  Aangesloten partners