512px-Red_Phone_Font-Awesome.svg

072 572 10 65

Gratis eerste hypotheekadviesgesprek in Heerhugowaard

Bel 072 572 10 65

Oversluiten van hypotheek

Soms is het verstandig om uw hypotheek over te sluiten. De kosten, zoals taxatiekosten, notariskosten en advieskosten, kunnen vaak al snel worden terug verdiend.

Bij Lorenz Financieel Advies berekenen wij of dit voordeliger uitpakt voor onze klanten.  Klik op berekenen om te zien of dit voor u ook voordelig is.

Bij een lagere rente dan uw huidige rente kan het oversluiten van hypotheek voordelig zijn. Er moet wel rekening gehouden worden met een eventuele boeteclausule en de al eerder genoemde bijkomende kosten voor het afsluiten van een nieuwe hypotheek.

De boetSymbol home from hands isolated on whiteeclausule wordt in rekening gebracht omdat u een bestaande hypotheek vervroegd aflost en een nieuwe hypotheek (bij een andere hypotheekaanbieder) afsluit. De te betalen boete kan relatief hoog zijn, maar als u weet dat u nog lang in uw huidige woning zal blijven wonen, zal het oversluiten van de hypotheek uiteindelijk lonen.

Als de rente laag staat en u verwacht dat deze in de komende jaren gaat stijgen, kan het inderdaad interessant zijn om uw huidige hypotheek over te sluiten.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  lorenz huisje
  Uw hypotheek en verzekeringen in goede handen!

   

  BLG_Wonen_Sparen_Banner_728x90

  Aangesloten partners