512px-Red_Phone_Font-Awesome.svg

072 572 10 65

Gratis eerste hypotheekadviesgesprek in Heerhugowaard

Bel 072 572 10 65

Je eerste huis kopen?

Op deze site kun je zelf berekenen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Uiteraard is dit afhankelijk van de hoogte van je inkomen, eventueel spaargeld of financiële verplichtingen, zoals kredieten of studieschuld.  Als je vragen hebt, bel of mail gerust. Ik help je dan graag verder! Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Een veilige leidraad voor een maximale hypotheek is het volgen van de NHG-normen. Dit biedt extra zekerheid en dit kan bij sommige geldverstrekkers  0,6% voordeel opleveren op je hypotheekrente. En dit scheelt toch al gauw in je maandlast!

Alle voordelen zijn te lezen op www.nhg.nl

Belangrijk is te weten hoeveel hypotheek je kan krijgen. Hiermee kan je dan immers gaan zoeken naar huizen die binnen jouw prijsklasse vallen. Als je aan je maximale hypotheek zit, is het verstandig om een huis te zoeken die wat onder dit bedrag zit, en je zo geld overhoudt. Op die manier kunnen onverwachte uitgaven aan je woning of verbeteringen opgevangen worden.

Een huis kopen kan met of zonder de hulp van een makelaar. Het niet gebruiken van een makelaar scheelt geld, maar je kan het risico lopen dat je bepaalde zaken over het hoofd ziet, die een makelaar vanwege zijn expertise wel gezien zou hebben. Uiteindelijk kan het je dan toch nog veel geld extra kosten. Ook kan een makelaar de onderhandeling voeren en met sterkere argumenten komen waarom jij een bepaalde prijs kan of wilt betalen.

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  lorenz huisje
  Uw hypotheek en verzekeringen in goede handen!

   

  BLG_Wonen_Sparen_Banner_728x90

  Aangesloten partners