512px-Red_Phone_Font-Awesome.svg

072 572 10 65

Gratis eerste hypotheekadviesgesprek in Heerhugowaard

Bel 072 572 10 65

Huis onder water

kAls de waarde van je woning lager is dan de hypotheekschuld staat je ‘huis onder water’.  Zo lang je de hypotheeklast kunt blijven betalen en niet de woning hoeft te verkopen, is er niets aan de hand. Het wordt pas vervelend als je juist wel moet verkopen omdat je de maandlast niet meer kunt opbrengen of je vanwege je werk moet verhuizen of je baan bent kwijtgeraakt of door echtscheiding moet verkopen.

Als de woning wordt verkocht dan is er sprake van een restschuld die voldaan moet worden aan de bank. Soms lukt dit met spaargeld of een schenking en in sommige gevallen kan deze restschuld worden meegefinancierd in een nieuwe hypotheek.

Al deze oplossingen zijn afhankelijk van allerlei factoren; wat is de rentestand, is er familie met vermogen, heb je zelf vermogen en hoe flexibel is de bank.

Om je totale hypotheekschuld te verkleinen kan je iedere maand een stukje aflossing betalen. Heb je nu een aflossingsvrije hypotheek, dan is het misschien mogelijk om deze om te zetten. Je kan natuurlijk ook naast de maandpremie een extra aflossing storten, als je geld over hebt.

Voor advies in deze situatie bel of mail gerust!

Neem contact op

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  lorenz huisje
  Uw hypotheek en verzekeringen in goede handen!

   

  BLG_Wonen_Sparen_Banner_728x90

  Aangesloten partners